marți, 15 februarie 2011

Estee Lauder


          Estee Lauder Companies Inc este una dintre cele mai mari producătoare de parfumuri şi produse cosmetice din lume. Chiar dacă reprezintă o companie relativ nouă, calitatea produselor lor a făcut să câştige numeroase premii şi consideraţia domeniului.
Printre parfumurile produse de ei menţionăm:
-      Beautiful. Un parfum ce se prezintă sub forma unui ingenios artificiu floral, ce poartă o notă de farmec deosebit. Ca elemente constituente putem aminti trandafirii de Bulgaria, garoafele franţuzeşti, florile de portocal şi lăcrămioarele. Este destinat persoanelor tinere, cu o mare forţă vitală, pătrunse de optimism, de încredere în propriile demersuri şi pline de speranţe. 


-      Estee. Este parfumul cel mai enigmatic creat de compania Estee Lauder. Are o notă rafinată, modernă şi un caracter sofisticat şi profund. Are la bază utilizarea unor esenţe de trandafir marocan, tuberoză, iasomie şi lăcrămioare, toate acestea formând un întreg bine echilibrat şi armonizat. De asemenea, caracterul mistic este adâncit prin utilizarea în compoziţia parfumului a coriandrului din Rusia, a ierburilor şi muşchiului de copac din Balcani. Este destinat pentru ocazii speciale, pentru călătorii şi în general pentru persoanele care sunt predispuse spre aventură şi spre experimentarea situaţiilor neprevăzute, cu mintea eliberată şi deschisă.
-      Pleasures. Are un caracter floral şi în acelaşi timp, prin aromele proaspete de crini şi violete, debordează de inocenţă, de prospeţime. Este un parfum îmbietor, romantic şi temperat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu